nov18:00u Lampionoptocht

Misschien nog wel het moeilijkste van alles want na zo een schitterende en drukke tijd sta je in een keer helemaal alleen. Mijn laatste woorden als Prins zijn hier geschreven.......
Door: Prins Joost d'n Urste   
Arda Verhoeven is 60 jaar geworden en daar kunnen de Braoiers natuurlijk niet wegblijven. Volledig opgedost en in vol ornaat ga ik samen met Stefanie, Thijs en Geert L tegen 22:00 uur naar de Rosmolen.....
Door: Prins Joost d'n Urste   

Braoiers en Braoierinnekes, het jaar zit er zo goed als op en ik heb tot nu toe genoten als Prins der Braoiers. Nu komt er even een tijd van gezelligheid en samen zijn. De “warme” dagen van kerst staan voor de deur, maar niet te veel eten en drinken maar genieten.

Braoiers en Braoierinnekes allemaal een hele prettige feestdagen en een knallend maar vooral een gezond 2009!
Door: Prins Joost d'n Urste   
Vanavond ben ik voor Lauwe on Light op pad geweest met de Prinsen van de gemeente West Maas en Waal. De meeste Prinsen waren aanwezig om tezamen met  Burgemeester Steenkamp, Wethouder Wassink en de beheerder van de molen Johan Verhoeks te jureren wie de mooiste lampjes cq. versieringen hebben in Lauwe.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Het laatste uitstapje voor dit jaar als Prins en Funkenmarieke, we zijn met een afvaardiging met de bus om 14:00 vertrokken naar de Prinspresentatie van CV ‘t Schutlaken in Dreumel. Prins Erik d’n Urste en zijn adjudant Jacco mochten vandaag voor de laatste keer op de bühne en de Braoiers waren er bij. Ook werden vandaag de nieuwe Jeugdprins, adjudant en de Jeugdraad bekent gemaakt.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Zoals gewoonlijk gebeurt er altijd wel iets bij de Braoiers, zo ook vanavond tijdens onze maandelijkse vergadering. Henk en ik kwamen weer eens te laat en wie komt er na ons tegen 20:30 uur binnen stappen, Sinterklaas en twee zwarte pieten.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Vandaag ben ik de hele dag in de buurt aan het versieren geweest voor Lauwe on Light. Het was allemaal wat haasten want rond 18:00 moeten we vertrekken met een afvaardiging naar Berg en Dal. Maar voor het zo ver was, moest ik mezelf nog even wassen en tja daar komt het probleem “ aankleden”.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Het einde van Prins en Funkenmarieke is in zicht en daarom hebben Stefanie, Marion en ik een afscheidsfeestje georganiseerd. Al weken lopen de Braoiers te funken wat we nou gaan doen, zeker omdat ze al een Disney Cars uitnodiging hebben ontvangen. Maar het leuke is dat niemand er achter is gekomen wat we gaan doen.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Theo kwam Stefanie en mij ophalen om 19:00 uur want vanavond is het verenigingsavond van de carnavalsverenigingen van de Gemeente West Maas en Waal en als gastvereniging moet je op tijd zijn. Ook was Burgemeester Steenkamp, secretaris en een aantal wethouders aanwezig.
Door: Prins Joost d'n Urste   
Vanavond zijn we van mij thuis uit, vertrokken naar de Krune Kroane in Kranenburg Duitsland. Hier wordt de nieuwe prins gepresenteerd voor 2009. Met twee auto’s rijden we naar Duitsland en Thijs rijdt voorop. Alvorens we in Kranenburg zijn aangekomen hebben we een toeristische rit gehad, want overal waar we heen wilden rijden waren de wegen afgesloten.
Door: Prins Joost d'n Urste   
1 2 3  .. 10 .. 11