nov18:00u Lampionoptocht

Vrijdagmorgen, de nacht was kort na bezoek aan de Retsers, een koude douche en een potje nivea doen wonderen. We zijn met een mooie grote afvaardiging eerst naar de Leeuwenkuil gegaan om eerst daar de nodige meters polonaise te lopen voordat we naar de Hosmolen gingen. We hebben genoten van alle klassen van hun optredens en natuurlijk ook van de optredens die verzorgd werden door de diverse leerkrachten die dit live ten gehoren brachten, complimenten.!!!!!!!!
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Vanuit de Hosmolen zijn we naar 't Stampertje gegaan, hier werden wij zeer gastvrij ontvangen en na weer kilometers polonaise te hebben gelopen en gedanst kregen we zeer leuke attentie's aangeboden, hiervoor noch onze dank, ouders en begeleiding we vonden het zeer leuk om bij jullie te zijn, nogmaals dank je wel.!!!
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Vanuit 't Stampertje direkt door naar de Wijzer, waar we wederom zeer gastvrij onthaald werden met diverse broodjes en een lekker kopje soep, genieten. Na de lunch begon het programma wat uit diverse optredens bestond die van tevoren al waren geselekteerd dus de optredens waren zoals jullie wel begrijpen ook hier van een zeer hoog niveau. Dit beloofd veel goeds voor de toekomst met al dit nieuwe Lauws talent. Leerkrachten ouders en kinderen van de Wijzer bedankt voor de leuke en fijne middag.!!!!!!
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Samen met Samantha en Peter diverse carnavalswagens bezocht en borreltjes uitgedeeld, respect voor de jeugd voor hun enthousiasme, spontaniteit en doorzettingsvermogen om veelal in de koude buitenlucht hun wagens te bouwen en te schilderen. Jongens en meiden zet dit zo door en we houden de carnaval op een hoog niveau en in LEVEN, in een woord geweldig. Als laatste bezoekplaats waren we uitgenodigd bij de bouwlokatie van de Retsers, dit was een zeer mooie afsluiting van de avond met de nodige drankjes en hapjes jongens het was fantastisch.
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Samantha, Frank en Hetty, Chris en ik zijn eerst bezoekjes wezen brengen aan de mensen die niet meer van de afdeling af kunnen, dit was zeer dankbaar om te mogen doen. De pronkzitting werd in de nieuwe recreatieruimte gehouden en was hiervoor zeer sfeervol ingericht. Nadat de diverse artiesten uit LAUWE hadden opgetreden hebben we mooie lange polonaises gemaakt en nog lekker nageplekt.Hierbij wil ik de dansgardes, viel spass uit Lauwe Herman en Diane, Rene en Jan willem en de dansers van de Tarzan Musical bedanken voor wederom hun fantastische inzet.En natuurlijk de mensen van het Elizabeth hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Ja dat is zwaar!!! Zeer korte nacht gehad en weer met frisse moed na het volgende festijn De Prinsenfoto van de Gelderlander. Bij aankomst begroet door onze lauwse Schrobbelaar promotor en er maar meteen weer 1 tje geprobeerd. Na een aantal Prinsen en Prinsessen begroet te hebben die je de afgelopen tijd hebt leren kennen, konden we gaan opstellen onder begeleiding van Arnold van de Borgh. Na jaren lange ervaring wist Arnold precies waar we moesten gaan staan., op de no 1 plaats natuurlijk. Hierna konden weer onze ervaringen en verhalen uitwisselen met de andere Prinsen.
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Terug gekomen uit Nijmegen stond de Raad bij ons thuis al wachten om naar de opening van de N322 te gaan met daaraan vast de verschillende hardloopevenementen. Eerst even snel een bordje soep met een broodje gegeten en daarna in het treintje van Theo gestapt om naar de Feesttent gebracht te worden. Hier werden wij opgewacht door onze Burgemeester Steenkamp en andere hoogwaardigheidbekleders. Nadat we meeste mensen begroet hadden zijn we naar de Jeugdloop gaan kijken op de nieuwe maar nog niet helemaal gereed gekomen stuk autoweg. Daarna werden we naar de nieuwe kruising van de Veesteeg met de N322 gebracht om daar samen met de Boven Eindse Blaoskapel de Legge Blaos de hardlopers te ondersteunen en aan te moedigen. Volgens ons is de nieuwe weg voor een groot gedeelte al goed ingelopen, voor alle deelnemers mijn steek af. 
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Aansluitend gingen we door naar de kantine van Leones om een feestje te bouwen met de jeugd en ouders van de jongste voetballertjes. Na kilometers polonaises te hebben gelopen, hebben we diverse prijsjes uitgereikt voor de mooist verklede kinderen. Wederom was dit weer een groot succes, mensen van Leones bedankt voor het gastvrije onthaal en de leuke middag.
Door: Prins Edwin d'n Urste   
 Na een zeer druk programma van de afgelopen dag zijn we 's avonds met diverse leden van de Raad bij Cafe de Bever nog even wezen naborrellen. Dit was wederom een zeer geslaagde dag.
Door: Prins Edwin d'n Urste   
Ontvangst bij ons thuis met koffie met gebak want Beaudil is jarig, 11 jaar geworden.Nadat iedereen was gearriveerd zijn met dik 30 leden en gasten naar Nutterden afgereisd. Het Prinsentreffen was zoals al vele jaren bij de Heer Giesbers Steigerbaubetrieb. De loods was warm ingericht en zag er met al die steken en veren fantastich uit. We hebben met z'n allen een geweldige en natte avond beleefd tot in de kleine uurtjes. Samantha en ik hebben wederom geweldig genoten en ook nog steigerbau klimwerk verricht Super.!!!!!!!!!!!
Door: Prins Edwin d'n Urste   
1 2 3  .. 4